вторник, 2 юли 2013 г.

Бебефоните - за и против


Бебефонът, е едно от най-популярните приспособления за родители, които са създавани някога. Някой хора го определят като предмет от първа необходимост и дори го сравняват с биберона и памперсите, докато други хора смятат, че закупуването на бебефон, е за по-страхливи родители, които се притесняват за детето си постоянно и винаги, когато то, е далеч от тях мислят затова да не му се случи нещо лошо им и със закупуването на бебефон си осигуряват необходимото спокойствие.

По принцип и в двете твърдения има голяма доза истина, но според нас закупуването на бебефон, е по-скоро наложително, отколкото препоръчително. Благодарение на него Вие ще имате по-голям контрол върху детето и случващото се около него, като ще може да реагирате във всяка една ситуация. Например, когато детето се събуди и разплаче ще можете на момента да отидете при него и да го приспите отново, докато в противен случай, то ще плаче, докато евентуално не го чуете, а около Вас може да, е доста шумно, което пък ще Ви попречи да чуете плача на бебето веднага. Освен това използването на бебефон ще Ви осигури необходимото време за почивка или вършене на домакинска работа. Благодарение на него ще може да сготвите, изперете, напазарувате и всичко останало, което трябва да свършите през деня, без да се притеснявате за това какво се случва с детето Ви, когато, е само.

 С помощта на бебефона ще имате пълен достъп до това, което се случва в стаята и, ако чуете нетипичен шум ще може да реагирате на момента, без да се налага да нарушавате съня на детето през пет минути, за да го проверявате.

събота, 29 декември 2012 г.

За бебефоните

Живеем в 21-ви век, който все повече ни изненадва с иновативни технологии, които до скоро бяха възможни само в научнофантастичните филми. Технологиите вече са неразделна част от нашият живот и не ги възприемаме като поредната луксозна екстра, а като помагало в живота.

Всеки един бъдещ родител иска да направи живота на своето дете възможно най-лесен и спокоен. Родителите обаче често забравят за своят личен живот и комфорт, и тук е мястото да Ви напомним за някой полезни начини да облечките ежедневните родителски грижи. Всяка майка иска бебето й да е здраво и му осигурява максимални грижи. Майките обаче забравят, че могат да бъдат много по-спокойни за рожбата си ако имат Бебефон. Много семейства ще кажат, че нямат нужда от подобна „джаджа”, но това далеч не е така. Бебефона може да Ви осигури нужното време за почивка и личен живот. Не е нужно да сте залепени за своето бебе и непрестанно да бдите над него. Бебефоните, както всички други технологии се развиват и вече са на достъпни цени, а и вършат много полезна работа.

Какво ще Ви осигури ползването на Бебефон? Отговорът е лесен – може да следите вашето дете, дори докато вършите домакинската работа или просто сте седнали пред телевизора за малко почивка и любимия сериал. Повечето майки трябва сами да се грижат за детето си, докато таткото е на работа и осигурява необходимия доход. Тези майки много често са изнервени и уморени от родителските грижи. Бебефонът ще Ви помогне да си почивате по-често, да се грижите по-лесно за бебето, а и то ще получава нужното спокойствие. Бебетата са малки, сладки и невинни същества и ние си мислим, че нищо не разбират и винаги трябва да сме до тях, за да ги пазим. Това обаче не е точно така, защото бебето също има нужда от лично пространство и когато си играе или спи не е необходимо да го притесняваме непрестанно. Бебефонът осигуравя спокойствие не само на Вас, а и на вашето бебе. Също така, по-новите модели са с голям обхват и спокойно може да отскочите до магазина без да се притеснявате за детето. Не пренебрегвайте този продукт, той е полезен за всички семейства!

петък, 30 ноември 2012 г.

Представяне на бебефон MaxCom BM30

Представяне на цифровия бебефон MaxCom BM30

Цифровият бебефон MaxCom BM330 е чудесно бюджетно решение при избора на надежден бебефон на достъпна цена. Бебефона предлага цифрова DECT технология, която елиминира всички странични шумове и смущения. Предлага кристално чист звук и голям обхват.
Бебефона разполага с двупосочна комуникация, която позволява да „говорите” на детето през приемника.
Обхвата е много голям – до 300 метра при пряка видимост. Това е достатъчно да покрие цял апартамент, къща и двор.
Ако излезете извън зоната на обхват, приемникът има аларма, която сигнализира.
Батерията на приемника осигурява до 18 часа автономна работа.
Гаранцията на бебефона е 24 месеца.

вторник, 12 юни 2012 г.

Представяне на бебефон Motorola MBP11

В следващата статия ще направим представяне на бебефон Motorola MBP11.

Този модел е едно много надеждно бюджетно решение, на което определено можете да разчитате.
Цифорвият бебефон Motorola MBP11 притежава 1.8GHz  DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) технология, която  осъществява бърза връзка между приемника и предавателя в стаята на  детето.
Той има високочувствителен микрофон, който предава и най-малкият шум, издаден от детето Ви. Обхвата на бебефона е 300 метра при пряка видимост между предавателя и приемника. В нормални условия за ползване, обхвата е достатъчен за един апартамент или къща. Можете дори да излезете на двора без да губите връзка с детето си. Ако излезете от зоната на обхват, бебефонът ще Ви сигнализира чрез алармата за излизане от обхват.
Визуален 5 степенен LED индикатор със звуково задействане указва силата на звука.
Приемникът има клипс, чрез който можете да го закачите за колана си, за да не Ви пречи.
Приемникът е окомплектован с батерия, която издържа повече от един ден.
Има възможност и за регулиране на силата на звука.
Този бебефон се продава с 24 месеца гаранция.
Motorola MBP11 можете да закупите от http://nuvita-bg.com/ с 10% отстъпка, като използвате промо кода: MOTOROLA10DISC

неделя, 13 май 2012 г.

Представяне на бебефон Motorola MBP16

В следващите няколко реда ще направим кратко представяне на видео бебефона Motorola MBP16.
Цифровият бебефон Motorola MBP16 осигурява кристално чист звук, благодарение на 1.9GHz DECT 6.0 технология с криптирана връзка. Той притежава високо чувствителен микрофон, който предава и най-слабият шум, издаден от бебето.
Голямо предимство за този бебефон е двупосочната комуникация, която той предлага. Чрез бутон, разположен на родителският приемник, можете да се "обадите" на детето си.
Този бебефон има обхват от 300 метра, както и аларма за излизане от зоната на обхват. Тя Ви предупреждава ако се отдалечите прекалено много и Ви известява, че вече не можете да разчитате на бебефона.
От предавателят можете да пускате 5 приспивни мелодии, които могат да помогнат на детето Ви да заспи. Предавателят също притежава и нощна лампа, за да не спи детето Ви в пълен мрак.
Приемникът има LCD дисплей, на който можете да следите режима на работа на устройството. Чрез икони на дисплея виждате дали е пусната нощната лампа, приспивните мелодии, микрофона за обратна връзка и др. На дисплея можете да видите и температурата в стаята на детето. Приемникът е снабден с акумулаторна батерия, която се зарежда чрез включен в комплекта адаптер. Има и удобна щипка за колан, която Ви осигурява свобода на движение, без да губите връзка с детето си.
Този бебефон се продава с 24 месеца гаранция.
Motorola MBP16 можете да закупите от http://nuvita-bg.com/ с 10% отстъпка, като използвате промо кода: MOTOROLA10DISC

събота, 21 април 2012 г.

Представяне на бебефон Motorola MBP20

В следващите няколко реда ще направим кратко представяне на видео бебефона Motorola MBP20.

Този модел е най-евтиният видео бебефон на пазара. Предимството, което предлага видео наблюдението е много голямо. Приемникът на бебефона има 1,5" цветен LCD дисплей, който Ви позволява да наблюдавате бебето си докато спи. Дисплея не е голям, но е напълно достатъчен, за да виждате какво прави бебето, а не да ходите до стаята, в която е то. Камерата притежава инфрачервени диоди за нощно виждане, което е много полезно.
Предавателят има високочувствителен микрофон, с който ще можете да чувате всеки звук, издаден от детето Ви. Нивото на шум се визуализира и чрез 5 сигнални диода, които се намират на приемника.
Бебефонът предлага 5 приспивни мелодии, които можете да пуснете на детето докато то заспива.
Много полезна функция е двупосочната комуникация. Чрез бутон на приемника можете да се "обадите" на детето, за да чува то гласа Ви докато отидете при него в стаята.
Предавателят има датчик за температурата в стаята, която можете да следите на дисплея на приемника.
Обхватът между двете устройства е 200 метра при пряка видимост. Това е достатъчно ако се ползват в рамките на един апартамент или малка къща. Приемникът има аларма, която Ви сигнализира ако излезете от зоната на обхват между устройствата.
Родителският приемник притежава акумулаторна батерия, която Ви осигурява мобилност. Има и предупреждение ако батерията е слаба.
Устройството ползва 1.8GHz DECT технология и сигурен криптиран канал, който Ви предпазва от смущения и преплитане на сигнали.

Гаранцията на бебефона е 24 месеца

В заключение, Motorola MBP20 е страхотно решение за видео и аудио наблюдение на бебето на една разумна цена.

Motorola MBP20 може да се закупи от http://nuvita-bg.com/ с 10% отстъпка, като използвате промо кода: MOTOROLA10DISC

сряда, 18 април 2012 г.

Преди да купите Бебефон

Има десетки модели бебефони, които се предлагат в детските магазини. Когато купувате бебефон, трябва да търсите такъв, който отговаря на Вашият стил на живот и е подходящ за жилището, в което ще се използва. Следващите няколко съвета ще Ви помогнат да откриете перфектният бебефон, за да можете да държите бебето си под око и да си осигурите спокойствие.

Обхват на бебефона
Ако само искате да можете да чувате бебето си в рамките на апартамент или малка къща, почти всеки бебефон ще Ви свърши работа. Ако обаче имате голям апартамент или къща, или искате да вземете приемника на двора или в гаража, изберете бебефон с по-голям обхват, за да сте сигурни че ще чувате бебето си от далеч.

Смущения
Ако наблизо имате съседи с малки деца, имайте предвид че и те могат да имат бебефони, които използват същите канали, което означава, че можете да чувате какво се случва в техните домове и те да чуват какво се случва във Вашият. Безжичните телефони също могат да прихванат звук от бебефона. Ако това е проблем за Вас, търсете бебефон с технология без смущения. Такава технология е DECT.

Наблюдение на звук и картина
Обикновените бебефони Ви позволяват да чувате какво се случва в стаята на детето. Новите модели Видео бебефони Ви позволяват да гледате бебето си докато то спи. Те предават звук и картина на дисплея на приемника. Видео наблюдението е полезно, но няма да искате да наблюдавате дисплея постоянно, затова се убедете че бебефона притежава и добър звук.

Преносимост на бебефона
Повечето актуални модели бебефони предлагат щипка за носене на колан на приемника. Ако искате да носите приемника със себе си, проверете дали избраният от Вас модел притежава такъв. Също е важно приемникът да има батерия, за да Ви осигури мобилност.